Iarna inchide Transalpina

0

Dupa 3 zile consecutive de ninsoare pe Transalpina, CNADR a decis ca cea mai inalta sosea din Romania sa fie inchisa pe portiunea dintre Ranca si Obarsia Lotrului. 

 

Astăzi, 22.10.2018, începând cu ora 18:00, circulația rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca și  Obârșia Lotrului,  km 34+800 –  km 59+800, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 3 nopți.

Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților.

Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Facem apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.