8 martie dedicat femeilor

0

La Rânca, stratul de zăpadă măsoară peste o jumătate de metru şi continuă să ningă. Vestea bună este că se schiază pe toate pârtiile din staţiunea montană.
Weekend-ul dedicat femeilor va aduce, cu siguranţă, un număr mare de turişti la Rânca. Meteorologii anunţă noi ninsori, însă acest lucru nu îi sperie pe iubitorii muntelui, mai ales că deja au început pregătirile pentru ca ei să aibă parte de un sfârşit de săptămână reuşit. “Noi suntem pregătiţi să intervenim pe DN 67 C Novaci – Rânca. Avem şi material antiderapant, avem şi autoutilaje cu care să acţionăm pe acest tronson, astfel încât turiştii să urce la Rânca fără probleme”, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Gorj.

Salvamontiştii vor fi la datorie
Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj, confirmă faptul că salvamontiştii vor fi la datorie şi de această dată, astfel că persoanele care vor avea nevoie de ajutor vor fi pe mâini bune.
“Opt salvamontişti vor fi de tură pe pârtii şi la cabinetul medical al bazei de salvare montană; de asemenea, o ambulanţă salvamont va fi în permanenţă în staţiune. Se aşteaptă din nou un număr mare de turişti, ţinând cont de calitatea zăpezii şi de popularitatea de care se bucură staţiunea Rânca”, a precizat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.

 

Sursa: http://www.gorjeanul.ro/r

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.